Diensten

Change Partners biedt u:

Altijd een specifieke oplossing om uw doelen te realiseren. Dat betekent dat we graag een persoonlijke intake doen om uw situatie goed te begrijpen. Niet in alle gevallen is inhuur van deskundigen de beste oplossing. Wij gaan altijd voor uw tevredenheid en streven langdurige relaties na. Afhankelijk van uw situatie kunnen we een nadere verkenning van de context doen waarbij bijvoorbeeld gesprekken met belangrijke stakeholders gepland kunnen worden.

Indien u al een concrete doelsituatie voor ogen heeft, kunnen we uiteraard ook snel tot een voorgestelde werkwijze en/of invulling komen. Maatwerk voor uw vraag staat voorop. Voor het overzicht hebben we onze dienstverlening geclusterd in de vier hoofdgebieden Programma Management, Project Management, Interim Management en Change Management.

Programma Management

U staat voor een lastige opgave, met veel verschillende activiteiten, ambitieuze doelstellingen, een groot afbreukrisico, een onoverzichtelijke context, aanzienlijk budget en groot aantal belanghebbenden. Wij helpen u daarbij op weg.

Meer informatie

Project Management

U wilt iets organiseren of opleveren. Wij leveren iemand die het regelt. Deze projectmanager zorgt voor overzicht en ondersteunt u zodanig dat u op tijd, binnen budget en op het gewenste kwaliteitsniveau uw doel kunt bereiken.

Meer informatie

Change Management

U heeft specifieke kennis en ervaring nodig om de door u gewenste verandering(en) door te kunnen voeren. Onze change managers kijken of ze het door u gewenste resultaat kunnen behalen . Bijvoorbeeld door in het verlengde van een project of programma de noodzakelijke verandering in de organisatie te realiseren.

Meer informatie

Interim Management

U heeft een tijdelijke manager of bestuurder nodig. Omdat er een transitie is binnen uw organisatie, omdat er een ICT-traject moet worden doorgevoerd, omdat er iemand is uitgevallen, of om wat voor reden dan ook. Wij leveren direct een competente manager of bestuurder die uw zaken voortvarend aanpakt.

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Back to Top